Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Название: Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти
Авторы: Андрусенко, О. О.
Дроздова, Тетяна Василівна
Ключевые слова: какао; продукти харчування; нормативно-технічні документи; какао-продукти; стандарт; маркування; пакування; методи контролювання
Дата публикации: 2019
Издательство: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Библиографическое описание: Андрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Располагается в коллекциях:Кафедра "Інформаційно-вимірювальні технології і системи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MicroCAD_2019_Andrusenko_Tekhnichne_rehuliuvannia.pdf164,86 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.