Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрусенко, О. О.uk
dc.contributor.authorДроздова, Тетяна Василівнаuk
dc.date.accessioned2021-07-08T08:59:12Z-
dc.date.available2021-07-08T08:59:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАндрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437-
dc.language.isouk-
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"uk
dc.subjectкакаоuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectнормативно-технічні документиuk
dc.subjectкакао-продуктиuk
dc.subjectстандартuk
dc.subjectмаркуванняuk
dc.subjectпакуванняuk
dc.subjectметоди контролюванняuk
dc.titleТехнічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандартиuk
dc.typeThesisen
Appears in Collections:Кафедра "Інформаційно-вимірювальні технології і системи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2019_Andrusenko_Tekhnichne_rehuliuvannia.pdf164,86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.