Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів [Електронний ресурс] / С. В. Бочкарев [та ін.] // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Электрон. текстовые дан. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 183-184. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54968.