Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічна промисловість, олійне насіння, фізико-хімічні процеси, амінокислоти

Бібліографічний опис

Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів [Електронний ресурс] / С. В. Бочкарев [та ін.] // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Электрон. текстовые дан. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 183-184. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54968.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в