Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56123
Title: Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості
Authors: Гетта, Оксана Сергіївна
Шестопалов, Олексій Валерійович
Рикусова, Надія Іванівна
Keywords: хімічні технології; харчові підприємства; флокуляція; коагуляція; дрібнодисперсні домішки
Issue Date: 2020
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Гетта О. С. Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості / О. С. Гетта, О. В. Шестопалов, Н. І. Рикусова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 14.
ORCID: orcid.org/0000-0002-1762-6953
orcid.org/0000-0001-6268-8638
orcid.org/0000-0003-0963-1805
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56123
Appears in Collections:Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2020_Hetta_Metody_ochyshchennia.pdf584,48 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.