Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
хімічні технології, харчові підприємства, флокуляція, коагуляція, дрібнодисперсні домішки
Бібліографічний опис
Гетта О. С. Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості / О. С. Гетта, О. В. Шестопалов, Н. І. Рикусова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 14.