Забезпечення окиснювальної стабільності соняшникової олії при виробництві крекеру

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ФОП Мезіна В.

Анотація

Опис

Ключові слова

виробництво "Крекеру", антиоксиданти, екстрагування речовин, окиснювальні перетворення у жирах

Бібліографічний опис

Півень О. М. Забезпечення окиснювальної стабільності соняшникової олії при виробництві крекеру / О. М. Півень., Т. В. Чуніхіна // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 07-08 грудня 2017 р. / Є. І. Сокол (голова оргком.) ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : ФОП Мезіна В., 2017. – С. 206-207.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced