Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ООО "Компания БИОПРОМ"

Анотація

Опис

Ключові слова

виробництво крекеру, антиоксиданти природного походження, соняшникова олія, окиснювальні перетворення у жирах

Бібліографічний опис

Півень О. М. Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру / О. М. Півень // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 4. – С. 26-27.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced