Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56642
Title: Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру
Authors: Півень, Олена Миколаївна
Keywords: виробництво крекеру; антиоксиданти природного походження; соняшникова олія; окиснювальні перетворення у жирах
Issue Date: 2017
Publisher: ООО "Компания БИОПРОМ"
Citation: Півень О. М. Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру / О. М. Півень // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 4. – С. 26-27.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56642
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhKB_2017_4_Piven_Pidvyshchennia_antyoksydantnoi.pdf384,05 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.