Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ООО "Компания БИОПРОМ"
Анотація
Опис
Ключові слова
виробництво крекеру, антиоксиданти природного походження, соняшникова олія, окиснювальні перетворення у жирах
Бібліографічний опис
Півень О. М. Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру / О. М. Півень // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 4. – С. 26-27.