Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Дата
2018
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Nauka i studia, Przemysl
Анотація
Опис
Ключові слова
проліферація клітин дріжджів, хімічне виробництво, біотехнологія, метаболізм, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Naukowa mysl informacyjnej powieki – 2018 : materialy 14 Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konf., 07-15 marca, 2018. Vol. 5 : Biologiczne nauki. Weterynaria. Ekologia. Medycyna. – Przemysl : Nauka i studia, 2018. – 12 s.