Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Ескіз

Дата

2018

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Nauka i studia, Przemysl

Анотація

Опис

Ключові слова

проліферація клітин дріжджів, хімічне виробництво, біотехнологія, метаболізм, біологічно активні речовини

Бібліографічний опис

Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Naukowa mysl informacyjnej powieki – 2018 : materialy 14 Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konf., 07-15 marca, 2018. Vol. 5 : Biologiczne nauki. Weterynaria. Ekologia. Medycyna. – Przemysl : Nauka i studia, 2018. – 12 s.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в