Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Анотація
Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.
Опис
Ключові слова
мікробіологічний бета-каротин, харчування, антиоксиданти, раціони
Бібліографічний опис
Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : [б. в.], 2009. – Вип. 1 (9). – С. 460-468.