Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.

Опис

Ключові слова

мікробіологічний бета-каротин, харчування, антиоксиданти, раціони

Бібліографічний опис

Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : [б. в.], 2009. – Вип. 1 (9). – С. 460-468.