Формування фахових компетентностей у студентів з хімічної технології харчових продуктів та косметичних засобів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Друзь А. М. Формування фахових компетентностей у студентів з хімічної технології харчових продуктів та косметичних засобів / А. М. Друзь, В. С. Марченко // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 164-165. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61273.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в