Формування фахових компетентностей у студентів з хімічної технології харчових продуктів та косметичних засобів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Друзь А. М. Формування фахових компетентностей у студентів з хімічної технології харчових продуктів та косметичних засобів / А. М. Друзь, В. С. Марченко // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 164-165. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61273.