Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
yogurts with vegetable fillers, products for a healthy diet, fermented milk products, fillers from vegetable raw materials, technology of yogurt, biologically active substances, йогурти з рослинними наповнювачами, продукти для здорового харчування, кисломолочні продукти, наповнювачі з рослинної сировини, технологія йогурту, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Chibugo A. Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition / A. Chibugo, A. P. Belinska // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 382.