Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

yogurts with vegetable fillers, products for a healthy diet, fermented milk products, fillers from vegetable raw materials, technology of yogurt, biologically active substances, йогурти з рослинними наповнювачами, продукти для здорового харчування, кисломолочні продукти, наповнювачі з рослинної сировини, технологія йогурту, біологічно активні речовини

Бібліографічний опис

Chibugo A. Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition / A. Chibugo, A. P. Belinska // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 382.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в