Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

yogurts with vegetable fillers, products for a healthy diet, fermented milk products, fillers from vegetable raw materials, technology of yogurt, biologically active substances, йогурти з рослинними наповнювачами, продукти для здорового харчування, кисломолочні продукти, наповнювачі з рослинної сировини, технологія йогурту, біологічно активні речовини

Бібліографічний опис

Chibugo A. Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition / A. Chibugo, A. P. Belinska // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 382.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в