Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6888
Title: Товарознавство харчових продуктів
Authors: Білоцерківський, Олександр Борисович
Другова, Олена Сергіївна
Keywords: якість; користь; контроль виробництва
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Білоцерківський О. Б. Товарознавство харчових продуктів / О. Б. Білоцерківський, О. С. Другова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 17-21.
Abstract: У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів.
Main notions commodity research products of the feeding are considered in article. The broughted features of the main groups product element feeding.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6888
Appears in Collections:Вісник № 12
Кафедра "Облік і фінанси"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_12_Bilotserkivskyi_Tovaroznavstvo.pdf487,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.