Публікація:
Товарознавство харчових продуктів

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів.
Main notions commodity research products of the feeding are considered in article. The broughted features of the main groups product element feeding.

Опис

Ключові слова

якість, користь, контроль виробництва

Бібліографічний опис

Білоцерківський О. Б. Товарознавство харчових продуктів / О. Б. Білоцерківський, О. С. Другова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 17-21.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в