Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7470
Title: Аналіз справ харчової промисловості України
Authors: Грабович, Т. С.
Keywords: агропромисловий комплекс України; харчова продукція; зростання обсягів виробництва; реалізація харчової продукції; конкурентоспроможність; модернізація обладнання; сучасні технології; food procesing; agro-industrial complex of Ukraine; food products
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Грабович Т. С. Аналіз справ харчової промисловості України / Т. С. Грабович // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 49 (1022). – С. 28-33.
Abstract: У статті досліджені основні показники функціонування харчової промисловості України, описані проблеми даної галузі та способи їх вирішення.
The paper investigates the main performance indicators Ukraine's food industry, describes the problems of the industry and how to address them.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7470
Appears in Collections:Вісник № 49

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_49_Hrabovych_Analiz.pdf45,8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.