Аналіз справ харчової промисловості України

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті досліджені основні показники функціонування харчової промисловості України, описані проблеми даної галузі та способи їх вирішення.
The paper investigates the main performance indicators Ukraine's food industry, describes the problems of the industry and how to address them.

Опис

Ключові слова

агропромисловий комплекс України, харчова продукція, зростання обсягів виробництва, реалізація харчової продукції, конкурентоспроможність, модернізація обладнання, сучасні технології, food procesing, agro-industrial complex of Ukraine, food products

Бібліографічний опис

Грабович Т. С. Аналіз справ харчової промисловості України / Т. С. Грабович // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 49 (1022). – С. 28-33.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в