Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7585
Title: Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Keywords: експериментальні дослідження; кулінарна продукція; м'ясні маси; напівфабрикат
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Михайлов В. М. Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 122-128.
Abstract: Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів.
The article contains the results of experimental researches on determination of electro-conductivity properties of culinary products on the basis of the chopped meat masses depending on component composition, multipleness of growing and attached pressure shallow. Brought the calculation results over of electro-conductivity of the natural chopped meat mass from the linear sizes of ready-to-cook foods.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7585
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_17_Mykhailov_Vyznachennia.pdf1,34 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.