Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7586
Title: Юбгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей
Authors: Сафонова, О. М.
Теймурова, А. Т.
Дугіна, К. В.
Головко, І. О.
Keywords: концентрати тваринних білків; оптичні властивості білкових розчинів; ефект Тіндаля; стійкість розчинів; functional animal proteins
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Сафонова О. М. Обгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей / О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, К. В. Дугіна, І. О. Головко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 117-122.
Abstract: В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді.
The relevance of animal proteins in grain processing products is considered in the paper. The optical properties and stability of functional animal proteins’ solutions were studied. The method of additives use in a dry form was substantiated.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7586
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_17_Safonova_Obgruntuvannia.pdf503,39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.