Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглядається аміачна холодильна машина як типова для підприємств харчової промисловості. За допомогою методу пінч-проектування показана можливість скорочення потреби пари на 12,66 % та холодних утиліт на 3,61 %

Опис

Ключові слова

підприємства, пінч-проектування, холодні утиліти, потреби пари

Бібліографічний опис

Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості / Л. М. Ульєв [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 21. – С. 105-112.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced