Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті розглядається аміачна холодильна машина як типова для підприємств харчової промисловості. За допомогою методу пінч-проектування показана можливість скорочення потреби пари на 12,66 % та холодних утиліт на 3,61 %
Опис
Ключові слова
підприємства, пінч-проектування, холодні утиліти, потреби пари
Бібліографічний опис
Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості / Л. М. Ульєв [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 21. – С. 105-112.