Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті розглядається аміачна холодильна машина як типова для підприємств харчової промисловості. За допомогою методу пінч-проектування показана можливість скорочення потреби пари на 12,66 % та холодних утиліт на 3,61 %
Опис
Ключові слова
підприємства, пінч-проектування, холодні утиліти, потреби пари
Бібліографічний опис
Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості / Л. М. Ульєв [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 21. – С. 105-112.