Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8955
Title: Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів
Other Titles: The complex approach in identification of natural and modified fats
Authors: Кіщенко, В. А.
Keywords: олія; кислоти жирні; ацилгліцерини; фракція стеринова; домішки; якість; контроль технохімічний; identification; fats; oils; fatty acids; acylglycetols; sterol fraction; impurities; quality; technochemical control
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кіщенко В. А. Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів / В. А. Кіщенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 106-115.
Abstract: Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу та вмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах. Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньої фальсифікації.
The results of studies of composition of fatty acids, acylglycetols, stearin, and content of trans-isomers of fatty acids in natural and modified fatsand oils are presented. The scheme of complex approach to identification of fats and oils and detection of their falsification is proposed.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8955
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Kishchenko_Kompleksnyi.pdf387,33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.