Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу та вмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах. Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньої фальсифікації.
The results of studies of composition of fatty acids, acylglycetols, stearin, and content of trans-isomers of fatty acids in natural and modified fatsand oils are presented. The scheme of complex approach to identification of fats and oils and detection of their falsification is proposed.
The results of studies of composition of fatty acids, acylglycetols, stearin, and content of trans-isomers of fatty acids in natural and modified fatsand oils are presented. The scheme of complex approach to identification of fats and oils and detection of their falsification is proposed.
Опис
Ключові слова
олія, кислоти жирні, ацилгліцерини, фракція стеринова, домішки, якість, контроль технохімічний, identification, fats, oils, fatty acids, acylglycetols, sterol fraction, impurities, quality, technochemical control
Бібліографічний опис
Кіщенко В. А. Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів / В. А. Кіщенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 106-115.