Модифікація соняшникового білка з використанням ферментативного препарату "Церемікс"

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті приведені результати досліджень по вивченню впливу комплексного препарату "Церемикс" на гідроліз компонентів соняшникового шроту і регулювання функціональних властивостей його білків. Зокрема зменшення молекулярної маси білків соняшника і збільшення змісту водорозчинних білків шляхом протеолізу препаратом "Церемикс".
In article results of researches on studying of influence of a complex preparation "Ceremix" on hydrolysis of components sunflower extraction cake and regulations of functional properties of its fibers are resulted. In particular reduction of molecular weight of fibers of sunflower and increase in the maintenance of water-soluble fibers by proteolysis a preparation "Ceremix".

Опис

Ключові слова

гідроліз, метод К'єльдаля, водорозчинний азот, критерій Фішера

Бібліографічний опис

Данилова Л. А. Модифікація соняшникового білка з використанням ферментативного препарату "Церемікс" / Л. А. Данилова, Т. В. Арутюнян, Н. Ю. Соляр // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2007. – № 8. – С. 3-7.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced