Вісник № 07
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вісник № 07 за Ключові слова "bioethanol"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Використання барди у технології виробництва житньо-пшеничного хліба(НТУ "ХПІ", 2017) Лобачова, Надія Леонідівна; Сабaдаш, Сергій МихайловичУ статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди – вторинного продукту при виробництві біоетанола з кукурудзи, обґрунтовано і досліджено шляхи її використання в хлібопекарській промисловості. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та технологію житньо-пшеничного хліба на заквасках. Досліджено склад мікрофлори житніх заквасок та їх роль у формуванні якості хліба.