Вісник № 51
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34286
Переглянути
Документ Розробка системи підтримки і прийняття рішень при відкритті закладу ресторанного господарства(НТУ "ХПІ", 2017) Хом’як, Тетяна Валеріївна; Суіма, Інна ОлександрівнаПропонується розглянути процес вибору типу закладу ресторанного господарства, а також місця розташування приміщення за пред’явленими критеріями особи, що приймає рішення для обраного типу закладу. Вирішується задача за допомогою методів з систем підтримки прийняття рішень та інформаційних систем в процесі вибору місця розміщення закладу ресторанного господарства. Зроблені висновки щодо вибору типу закладу ресторанного господарства та його розміщення у м. Дніпро.