Вісник № 66
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18817
Переглянути
Документ Формування та розвиток регіонального ринку молока і молочної продукції(НТУ "ХПІ", 2014) Гурська, І. С.Розглянуто формування регіонального ринку молока і визначено сукупність факторів, які впливають на розвиток молокопродуктового підкомплексу. Проведено комплексний аналіз виробництва, реалізації молочної сировини сільськогосподарськими підприємствами усіх форм власності та формування її пропозиції на ринку. Доведено, що важливим напрямом розвитку ринку молока і молочної продукції є чітка побудова системи організаційних та економічних взаємовідносин між виробниками сировини та переробними підприємствами, що забезпечить ефективну діяльність молокопродуктового підкомплексу та агропромислового комплексу в цілому, а також продовольчу безпеку країни.