Вісник № 66
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18817
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств(НТУ "ХПІ", 2014) Угрімова, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).Документ Фінансово-економічна безпека як об’єкт управління в менеджменті підприємства(НТУ "ХПІ", 2014) Новікова, М. М.В статті удосконалено поняття "фінансово-економічна безпека підприємства" на основі узагальнення понять "економічна безпека", "фінансова безпека", "фінансово-економічна безпека", що дає можливість спрямувати управлінський вплив на забезпечення фінансової стійкості підприємства як основи фінансово-економічної безпеки в динамічних умовах внутрішнього та зовнішнього середовища.