Вісник № 66

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18817

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств
    (НТУ "ХПІ", 2014) Угрімова, Ірина Володимирівна
    Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).
  • Ескіз
    Документ
    Фінансово-економічна безпека як об’єкт управління в менеджменті підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2014) Новікова, М. М.
    В статті удосконалено поняття "фінансово-економічна безпека підприємства" на основі узагальнення понять "економічна безпека", "фінансова безпека", "фінансово-економічна безпека", що дає можливість спрямувати управлінський вплив на забезпечення фінансової стійкості підприємства як основи фінансово-економічної безпеки в динамічних умовах внутрішнього та зовнішнього середовища.