Вісник № 38
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6757
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными сиропами(НТУ "ХПИ", 2013) Рябоконь, Н. В.; Осьмак, Т. Г.; Кочубей-Литвиненко, О. В.Соответственно основным принципам оптимизации составлено параметрическую схему технологического процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями, определено входящие и выходящие факторы, установлен и обоснован критерий оптимизации. В статье установлена зависимость коэффициента динамической вязкости от массовой доли сухих веществ сгущенной молочно-сахарной основы и плодово-ягодных сироповДокумент Пошук та використання математичної моделі розчинності соняшникової олії в етиловому спирті(НТУ "ХПІ", 2013) Матюхов, Дмитро ВолодимировичВстановлено, що в діапазоні температур від +50 °С до -30 °С залежність розчинності соняшникової олії у концентрованому етанолі носить експоненційний характер. Для вказаного температурного діапазону отримано математичну модель для розрахунку розчинності соняшникової олії у спиртах концентрації від 94,0% до 99,6%. Вдалося досягти вмісту олії у етанолі меншого за 0,5%