Вісник № 41
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33487
Переглянути
Документ Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями(НТУ "ХПІ", 2017) Бойко, Марина Іванівна; Березка, Тетяна Олександрівна; Мольченко, Світлана МиколаївнаСтаттю присвячено дослідженню пивного сусла і пива із додаванням перетинок волоського горіху, як напою з новими органолептичними властивостями в технології слабоалкогольних напоїв. Визначено сучасну тенденцію розширення асортименту пивоварного виробництва – випуск спеціальних сортів пива. Наведено хімічний склад перетинок волоського горіха. Визначено органолептичні та фізико-хімічні показники сусла, отриманого з додаванням перетинок волоського горіха, у порівнянні з 100 % солодовим суслом. Проведено дослідження білкового складу пивного сусла за методом Лундіна. Визначено органолептичні показники пива з додавання перетинок волоського горіха.