Вісник № 52
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19940
Переглянути
Документ Особливості іммобілізації α-амілази на білкових та полісахаридних матрицях(НТУ "ХПІ", 2015) Дзюба, Надія Анатоліївна; Землякова, Олена ВолодимирівнаВ статті розглядається отримання біологічно активних добавок шляхом іммобілізації α-амілази на білкових та полісахаридних матрицях. В результаті іммобілізації α-амілази на матрицях утворюються зв’язки, які можна визначити за допомогою ІЧ-спектроскопії. Розглянуто можливість використання ІЧ-спектроскопії для аналізу зв’язків при іммобілізації α-амілази на білковій та полісахаридній матрицях. Проведено глибокий аналіз зв’язків в молекулах матриць та іммобілізованного ферменту на матрицях різної природи. Визначено функціональні зв’язки за допомогою яких відбувається іммобілізація α-амілази на глютині та агарі.