Вісник № 22

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30673

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення плавлених сирів рослинними компонентами
    (НТУ "ХПІ", 2009) Сорокіна, С. В.; Борзило, М. В.; М'ячиков, О. В.
    Наведено результати досліджень по оцінці якості нового виду молочних продуктів, виготовленого на основі плавленого сиру з додаванням овочево-рослинного компоненту з кропу та зародків пшениці. Визначено, що розроблений продукт має більш високу харчову та біологічні цінність ніж його аналоги.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів
    (НТУ "ХПІ", 2009) Сорокіна, С. В.; Жилюк, Н. О.; Яцуценко, О. О.
    Розроблена математична модель оптимізації для створення рецептурного складу сирних виробів. У результаті представлених розрахунків по математичній моделі оптимізації складу сирних виробів та комплексу проведених досліджень були встановлені концентрації рецептурних компонентів для сирних виробів з біологічно активною добавкою з моркви.