Вісник № 22
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30673
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Збагачення плавлених сирів рослинними компонентами(НТУ "ХПІ", 2009) Сорокіна, С. В.; Борзило, М. В.; М'ячиков, О. В.Наведено результати досліджень по оцінці якості нового виду молочних продуктів, виготовленого на основі плавленого сиру з додаванням овочево-рослинного компоненту з кропу та зародків пшениці. Визначено, що розроблений продукт має більш високу харчову та біологічні цінність ніж його аналоги.Документ Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів(НТУ "ХПІ", 2009) Сорокіна, С. В.; Жилюк, Н. О.; Яцуценко, О. О.Розроблена математична модель оптимізації для створення рецептурного складу сирних виробів. У результаті представлених розрахунків по математичній моделі оптимізації складу сирних виробів та комплексу проведених досліджень були встановлені концентрації рецептурних компонентів для сирних виробів з біологічно активною добавкою з моркви.