Вісник № 54
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21471
Переглянути
Документ Сучасний стан та перспективи розвитку кондитерської промисловості України(НТУ "ХПІ", 2015) Чайкова, Олена Ігорівна; Мірошніченко, Юлія ЮріївнаУ статті проведено аналіз основних факторів, які впливають на розвиток однієї з найрозвинутіших галузей харчової промисловості України – кондитерської галузі. Розглянуто основних виробників українського внутрішнього кондитерського ринку та виявлено їх основних конкурентів – іноземних виробників. Досліджено зміни в об’ємах експорту продукції та визначено чинники найбільшого впливу на нього, а також описані основні тенденції та перспективи розвитку кондитерської галузі у найближчий час. Надано рекомендації, які допоможуть стабільно утримувати свої позиції на ринку українським виробникам.