Вісник № 14
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/14746
Переглянути
Документ Сучасні методи ідентифікації олій та жирів у технохімконтролі жиропереробного виробництва(НТУ "ХПІ", 2015) Левчук, І. В.; Кіщенко, В. А.; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина ВікторівнаУ статті представлено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліцеринового складу та складу стеринової фракції сумішей рослинних і тваринних жирів. Показано, що сучасні способи ідентифікації олій та жирів повинні застосовувати комплекс аналітичних методів газорідинної хроматографії та хроматомас-спектроскопії. Науково обґрунтовано необхідність перегляду схем технохімічного контролю початкової сировини жиропереробного виробництва.