Вісник № 53

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7572

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах
    (НТУ "ХПІ", 2013) Чорновіл, І. А.
    У статті описується поняття інноваційної діяльності на підприємстві та її вплив на здатність підприємства ефективно реалізувати його інноваційний потенціал. Обґрунтовується сучасний стан інноваційної діяльності та пріоритетні напрямки її впровадження на м’ясопереробних підприємствах, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку