Вісник № 53

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7572

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний потенціал промислового підприємства в умовах економіки знань
    (НТУ "ХПІ", 2013) Заднєпровська, Г. І.
    Узагальнення підходів до сутності поняття «інвестиційний потенціал» дозволило визначити основні теоретичні аспекти його змісту та особливостей щодо умов економіки знань для промислових підприємств
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання форсайту для прогнозування розвитку вітчизняних аграрних формувань
    (НТУ "ХПІ", 2013) Руліцька, К. М.
    Запропоновано створення централізованої форсайт-структури в аграрному секторі економіки. Обґрунтовано, що форсайт слід розглядати, як багатоаспектне поняття, яке включає: складання плану, пошук ресурсів для його реалізації; вміння раціонально використовувати ресурси з метою досягнення запланованого тощо. Аргументована необхідність створення законодавчої бази для функціонування форсайт-формувань. Встановлено, що у стратегії розвитку аграрних формувань повинні поєднуватись різні за формами організації та розмірами виробників сільськогосподарської продукції концепції
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку інноваційної діяльності страхових компаній України
    (НТУ "ХПІ", 2013) Мілошевич, Н. В.
    В статті проаналізовано сучасний рівень та тенденції розвитку інноваційної діяльності страхових компаній України. Охарактеризовані причини низького рівня впровадження інновацій у діяльність страховиків. Розглянуто перспективи активізації інноваційної діяльності страховиків
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах
    (НТУ "ХПІ", 2013) Чорновіл, І. А.
    У статті описується поняття інноваційної діяльності на підприємстві та її вплив на здатність підприємства ефективно реалізувати його інноваційний потенціал. Обґрунтовується сучасний стан інноваційної діяльності та пріоритетні напрямки її впровадження на м’ясопереробних підприємствах, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку