Вісник № 27
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35327
Переглянути
Документ Использование реакции алкоголиза для получения пищевых поверхностно-активных веществ(НТУ "ХПИ", 2007) Демидов, Игорь Николаевич; Златкина, А. И.У статті розглядається спосіб одержання харчових поверхнево-активних речовин за допомогою процесу алкоголізу. Проаналізовані результати експерименту, знайдений кореляційний зв'язок та доведена функціональна залежність між властивостями одержуваних продуктів. Запропоновано спосіб одержання харчових ПАР зі значною економією часу проведення процесу.Документ Направления применения фосфолипидных продуктов в зависимости от их технологических функций(НТУ "ХПИ", 2007) Демидов, Игорь Николаевич; Крамаренко, А. А.У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.