Вісник № 68
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/11161
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів(НТУ "ХПІ", 2012) Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.; Карпенко, З. П.Досліджено оптичні властивості плазм, вилучених з м`ясної сировини. Встановлено залежність кута розсіювання світла в плазмах від різноманітних чинників: умов утримання, годування птиці та гідробіонтів, а також досліджено вплив на його значення циклічного заморожуванняДокумент Виробництво нового виду овочевого морозива «Заморожений лід»(НТУ "ХПІ", 2012) Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Михайлик, В. І.; Сесь, А. М.Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини. Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якостіДокумент Використання кріоскопічних характеристик для ідентифікації культивованих грибів(НТУ "ХПІ", 2012) Одарченко, Д. М.; Бабіч, А. О.; Одарченко, М. С.; Штих, С. В.Теоретичними та практичними дослідженнями визначено можливість використання кріоскопічних характеристик, визначених за другим законом Рауля, для ідентифікації культивованих грибів (глива, печериці, шиитаке) під час проведення експертизи їх якості