Вісник № 33

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35395

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичне обґрунтування та моделювання технологій сушеної харчової продукції з органічної овочевої та плодово-ягідної сировини
    (НТУ "ХПІ", 2017) Бідюк, Дмитро Олегович; Пономарьова, Людмила Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Маренкова, Тетяна Іванівна
    В статті розглянуто стан та перспективи розвитку світового та вітчизняного органічного виробництва, у тому числі овочевої та плодово-ягідної сировини. Проведено аналіз досліджень щодо виробництва сушеної харчової продукції з овочевої та плодово-ягідної сировини, у тому числі органічної. Досліджено асортимент вітчизняної органічної овочевої та плодово-ягідної сировини. Розроблено моделі інноваційної стратегії та технологічної системи отримання сушеної харчової продукції з органічної овочевої та плодово-ягідної сировини.