Вісник № 39

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34340

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Разработка технологии дрожжевого слоёного печенья с фруктовыми начинками, обогащёнными гемовым железом
    (НТУ "ХПИ", 2008) Євлаш, В. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Акмен, В. О.
    В статті запропоновано проводити збагачення раціону харчування населення гемовим залізом шляхом додавання дієтичної добавки "Гемовітал" у начинки для дріжджового шарованого печива. Визначено раціональні долі введення дієтичної добавки і порошку топінамбура в начинки. Розроблено рецептури начинок для печива з використанням дієтичної добавки "Гемовітал" та порошку топінамбура. Вивчено співвідношення форм гемоглобіну у фруктово-овочевих начинках після випічки печива. Визначено режими і послідовність операцій технологічного процесу.