Вісник № 39
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34340
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Разработка технологии дрожжевого слоёного печенья с фруктовыми начинками, обогащёнными гемовым железом(НТУ "ХПИ", 2008) Євлаш, В. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Акмен, В. О.В статті запропоновано проводити збагачення раціону харчування населення гемовим залізом шляхом додавання дієтичної добавки "Гемовітал" у начинки для дріжджового шарованого печива. Визначено раціональні долі введення дієтичної добавки і порошку топінамбура в начинки. Розроблено рецептури начинок для печива з використанням дієтичної добавки "Гемовітал" та порошку топінамбура. Вивчено співвідношення форм гемоглобіну у фруктово-овочевих начинках після випічки печива. Визначено режими і послідовність операцій технологічного процесу.