Вісник № 22
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18355
Переглянути
Документ Визначення параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору(НТУ "ХПІ", 2015) Коренець, Юрій Миколайович; Никифоров, Радіон ПетровичРобота містить опис активного експерименту, проведеного для визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини в умовах відкритого робочого простору. На підставі даних, отриманих в ході експерименту, сформульовано висновки, які мають практичну користь для проведення подальших наукових досліджень у даному напрямку та розробки рекомендацій для реального виробництва. Отримані емпіричні залежності дозволяють судити про вплив факторів, що досліджувалися, на параметри оптимізації.