Вісник № 61
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21260
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сутність стратегічного управління підприємством ресторанного господарства(НТУ "ХПІ", 2015) Пічугіна, Тетяна Сергіївна; Безгінова, Любов Іванівна; Шарапова, Олена Михайлівна; Швед, Світлана АндріївнаУ статті розглянуто дефініції поняття "стратегічне управління", визначено основні підходи до його розуміння закордонними та вітчизняними науковцями. Це, разом із дослідженням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства, дозволило запропонувати авторське визначення поняття "стратегічне управління підприємством ресторанного господарства".Документ Основні категорії теорії конкуренції(НТУ "ХПІ", 2015) Другова, Олена Сергіївна; Амансеідов, ШамухамметУ статті проаналізовані основні поняття теорії конкуренції. Систематизовано взаємозв’язок між дифеніціями конкурентний потенціал, конкурентоспроможність, конкурентні переваги. Згруповано основні ознаки поданих понять. Доведено, що конкурентоспроможність підприємства не є постійною властивістю і може виявлятися тільки порівняно з групою підприємств на певному ринковому сегменті.