Вісник № 50
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/20370
Переглянути
Документ Вплив молочної кислоти на морфологічні, культуральні та фізико-хімічні властивості хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами(НТУ "ХПІ", 2015) Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичУ статті представлений огляд літератури й власні спостереження, що стосуються використання молочної кислоти у виробництві хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном. Метою роботи є вивчення впливу молочної кислоти на їх морфологію й культуральні властивості дріжджів, що збагачені йодом і селеном а також на фізико-хімічні показники (піднімальну силу, ферментативну активність, кислотність і стійкість дріжджів при зберіганні). Зроблені висновки про можливість використання молочної кислоти при виробництві хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами.