Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2014
Вісник № 07
Переглянути за автором
Вісник № 07
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8318
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке
(
НТУ "ХПИ"
,
2014
)
Евлаш, В. В.
;
Немирич, А. В.
;
Максименко, А. Е.
;
Гриценко, О. Ю.
Показати більше
Проведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность.
Показати більше