Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2014
Вісник № 07
Вісник № 07
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8318
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гриценко, О. Ю.
1
search.filters.author.Евлаш, В. В.
1
search.filters.author.Максименко, А. Е.
1
search.filters.author.Немирич, А. В.
Ключові слова
search.filters.subject.porosity
1
search.filters.subject.dried
1
search.filters.subject.water absorption
1
search.filters.subject.водопоглощение
1
search.filters.subject.обезвоживание
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2014
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.porosity
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке
(
НТУ "ХПИ"
,
2014
)
Евлаш, В. В.
;
Немирич, А. В.
;
Максименко, А. Е.
;
Гриценко, О. Ю.
Показати більше
Проведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность.
Показати більше